Klart vi skall campa

Här hittar du vår översikt av klubbcampingar.

Villkor:
Rabatten gäller inte ihop med andra erbjudanden eller rabatterade priser som tex månads- och säsongspriser. Rabatten gäller endast för medlemmar som campar i en KABE.

Vid användande och missbruk av rabattkoder ges campingen rättt att efterdebitera campingpriset samt en hanteringskostnad.

First Camp är Svenska KABE Klubbens partner för klubbcampingar och Sveriges ledande kedja inom camping och resort. De har anläggningar runt om i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Svenska KABE Klubbens medlemmar som campar i en KABE erhåller 20 % rabatt på campingavgiften vid online-bokning senast samma dag som ankomst på First Camps alla anläggningar i Sverige. Rabatten gäller hela 2020 förutom mellan 4 juli 2020 – 2 aug 2020.

Svenska KABE Klubben har ett rabattavtal som sträcker sig längre än First Camps normala lågsäsong. Det gör att om man vi boka specifik plats from mitten av Juni till mitten av Augusti kostar valet pengar. Val av område men inte exakt plats är alltid gratis.

https://firstcamp.se/

Bjursås Skicenter & Camping erbjuder rabatt för Svenska KABE Klubben.
Svenska KABE Klubbens medlemmar som campar i en KABE erhåller under 2020:

30% rabatt söndag tom onsdag och 15% torsdag till lördag (ankomstdag) på campingavgiften vid drop-in camping (platser som ej är säsongsplatser) på Bjursås Skicenter & Camping.

Vintertid har Bjursås 21 pister, två sittliftar, längdåkning, isbana med mera.

Sommartid finns badsjö, fina vandringsleder, mtb-cykling, kanot uthyrning, minigolf, boule med mera

Drop-in-bokning görs antingen på plats, eller via telefon/mail senast dagen innan. Läs mer på www.bjursas.com. Rabatten gäller 2020, Bokningskoden hittar ni i klubbens klistrade inlägg. Välkommen!